Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programları 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Final Sınavları Hk.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programları 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Final Sınavları 20.01.2024 Cumartesi günü gerçekleştirilecektir.

• Sınavlar, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Yerleşkesi’nde bulunan Turizm Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu binasında yapılacaktır.
  • Yüz yüze gerçekleştirilecek olan Final Sınavları, 20.01.2024 Cumartesi günü Saat 10:30 da başlayacaktır.
  • Final Sınavlarına girecek öğrencilerin sınav yerleri ve derslik bilgileri öğrencilere SMS yolu ile bildirilmiştir.

NOT: Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, ÇOMÜ Terzioğlu Yerleşkesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu binasında bulunmaktadır.