Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Yabancı Dil Sınavı Başvuru Duyurusu

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Yabancı Dil Sınavı 21 Haziran 2023 tarihinde saat 13:00'te ONLINE olarak yapılacaktır.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Yabancı Dil Sınavı başvuruları online olarak alınacaktır.

Sınav Başvuru ekranı 30 Mayıs 2023 tarihinde saat 08:00 de aktif olup, 11 Haziran 2023 tarihinde saat 17:00 de kapanacaktır. Başvuruların en geç 11 Haziran 2023 tarihi saat 17:00'ye kadar tamamlanmış olması gerekmektedir.

HATIRLATMA:

Sınavdan alınan yabancı dil puanı yalnızca Yüksek Lisans programlarına yapılacak olan başvurularda kullanılcaktır, doktora programlarına başvuru için geçerli olmayacaktır.

Sınav başvurunuzu başvurunuzu sorunsuz şekilde yapmak için ekli dosyada belirtilen adımları takip ediniz.

Sınav ile ilgili bilgilendirme ve sınavın linki e-posta hesaplarına gönderileceği için kayıt aşamasında geçerli bir e-posta hesabı yazılması gerekmektedir.

Başvuru kişisel olarak yapılacağı için sorumluluk başvuru sahibine aittir. Yanlış girilen e-posta hesaplarına erişim sağlanamadığından başvurunuz tamamlanmamış sayılacaktır.

Sınav, Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından yapılmaktadır. Bu nedenle sınav hakkında soru ve görüşleriniz için ÇOMÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü'ne müracaat edebilirsiniz.

Detaylı bilgi için: https://ydyo.comu.edu.tr/

21 Haziran 2023 Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Yabancı Dil Sınavı Başvurusu.pdf