İlk Kez Kayıt Yaptıracak Adaylar İçin Harç Ücreti Ödemesi Ve Ders Seçme İşlemleri Hakkında

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Enstitümüz Yüksek Lisans ve Doktora programlarına ilk kez kayıt yaptıracak olan öğrencilerimizden Harç ücreti ödemesi gerekenler (Tezsiz YL (İ.Ö), Tezsiz YL Uzaktan Öğretim, İkinci Üniversite Kapsamında Kayıtlananlar ve Yabancı Uyruklu Öğrenciler) harç ödemesi işlemlerini kayıt işlemlerini tamamlandıktan sonra Ziraat Bankası ATM’lerinden ya da Ziraat Bankası İnternet Bankacılığından (Eğitim ödemeleri - Üniversite ödemeleri kısmından T.C. Kimlik No girerek) gerçekleştirebilirler.

Harç Ödemesi işlemlerinin ders seçme aşamasından önce gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Ders Seçme İşlemleri için öğrencilerimizin Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi’ne (Ubys) giriş yapabilmeleri için Kullanıcı Adları ve Şifreleri SMS olarak bildirilecektir. Öğrencilerimiz Kullanıcı Adı ve Şifre bilgileri ile https://ubys.comu.edu.tr adresinden ders seçme işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir.

2020-2021 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Seçimi ve Kayıt Yenileme işlemleri hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için Lütfen Tıklayınız.