Enstitümüz Resim ve Seramik Anasanat Dalları Lisansüstü Programlarına Başvuracak Adayların Portfolyo Dosyaları Hk.

Enstitümüz Resim ve Seramik Anasanat Dalları lisansüstü programlarına başvuracak adayların portfolyo dosyalarını Enstitümüze CD veya DVD olarak, yatay formatta maximum 50mb büyüklüğünde ve “smallest file size” en küçük dosya boyutu modunda oluşturarak teslim etmeleri gerekmektedir.

Oluşturulacak portfolyo dosyasının adı (adı_soyadı_T.C. Kimlik No.pdf) şeklinde olmalıdır.

Dosya teslimi sırasında öğrenciler için açılacak dosya isimleri, başvurulan her bir bölüm ve programın adlarına göre ayrı ayrı yapılası gerekmektedir.

Enstitümüz Resim ve Seramik Anasanat Dalları lisansüstü programlarına başvuracak adayların Portfolyo dosyalarını (cd veya dvd) Enstitümüze posta, kargo yoluyla veya elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Adres:

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi - Lisansüstü Eğitim Enstitüsü