ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Mezuniyet Töreni

Sevgili Mezunlarımız,

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 09 Kasım 2023 Perşembe günü Saat 10:00'da, Troia Kültür Merkezi Prof. Dr. Sevim Buluç Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

Törene mezun öğrencilerimiz ve değerli aileleri ile Üniversitemizin tüm öğretim elemanları davetlidir. Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Mezuniyet Törenine katılımınız bizleri onurlandıracaktır.

Öğrenci Cübbesi ile İlgili Açıklamalar

Mezuniyet törenine katılacak olan öğrencilerimizin törende giyecekleri cübbelerini Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü’nden temin etmeleri gerekmektedir. Bunun için aşağıda belirtilen hesap adı ve IBAN numarasına cübbe ücretlerini yatırmaları ve aldıkları dekont ile Üniversite Matbaası’na müracaat etmeleri gerekmektedir. Öğrenci Cübbesi almak isteğe bağlı olup zorunlu değildir. Öğrenci Cübbelerinde kiralama yapılmamaktadır.

• Üniversite Matbaası; Turizm Fakültesi’nin karşısında, Üniversitemiz Merkez Kütüphanesi’nin altında bulunmaktadır.

• Cübbe için ödeme yapılırken açıklama kısmına Öğrenci Adı-Soyadı, T.C. Kimlik No ve satın alınmak istenilen ürün adının (Öğrenci Cübbesi) yazılması gerekmektedir.

IBAN                          : TR46 0001 0022 9412 1577 4850 75

Hesap Adı                  : Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü