ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programları Boş Kalan Kontenjan Sayıları Hk.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Enstitümüz Yüksek Lisans ve Doktora programlarına kayıt hakkı kazanan asil adayların kesin kayıt süreci tamamlanmıştır.

Bu kapsamda; Kesin Kayıt hakkı elde etmesine rağmen Kesin Kayıt tarihlerinde kaydını yaptırmayan adayların yerine yedek olarak ilan edilen adayların kayıtları 01 Ekim 2020, 08.00 - 02 Ekim 2020, 17.00 tarihleri arasında online olarak alınacaktır.

Kayıt Hakkı elde eden Yedek Adayların Kesin Kayıt İşlemleri sadece https://ekayit.comu.edu.tr linki üzerinden online olarak yapılacaktır. E kayıt sistemi 01 Ekim 2020 tarihi Saat 08.00'da aktif olacaktır.

Boş Kalan Doktora Programları Kontenjan sayılarını öğrenmek için lütfen TIKLAYINIZ.

Boş Kalan Tezli Yüksek Lisans Programları Kontenjan sayılarını öğrenmek için lütfen TIKLAYINIZ.

Boş Kalan Uzaktan Tezsiz (İ.Ö.) Yüksek Lisans Programları Kontenjan sayılarını öğrenmek için lütfen TIKLAYINIZ.

Boş Kalan Tezsiz (İ.Ö.) Yüksek Lisans Programları Kontenjan sayılarını öğrenmek için lütfen TIKLAYINIZ.

Yüksek Lisans ve Doktora Programları Başvuru Sonuç Listeleri

(Asil ve Yedek Adaylar)

Doktora Programları Başvuru Sonuç Listesi için lütfen TIKLAYINIZ.
Tezli Yüksek Lisans Programları Başvuru Sonuç Listesi lütfen TIKLAYINIZ.

Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Yedek Adaylar İçin Hazırlanan Kesin Kayıt Rehberleri
Doktora/Sanatta Yeterlik Programlarına Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Yedek Adaylar İçin Hazırlanan Kesı̇n Kayıt Rehberı̇
Tezli Yüksek Lisans Programlarına Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Yedek Adaylar İçin Hazırlanan Kesı̇n Kayıt Rehberı̇
Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Yedek Adaylar İçin Hazırlanan Kesı̇n Kayıt Rehberı̇