2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Lisansüstü Öğrenci Oryantasyon Programı

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Anabilim/Anasanat Dallarına yeni kayıt yaptıran yüksek lisans ve doktora programı öğrencilerine yönelik olarak “Lisansüstü Öğrenci Oryantasyonu” gerçekleştirilecektir.

Oryantasyon Toplantısında lisansüstü öğrencilerine;

Öğrenci Sorumlulukları ve Hakları, ÇOMÜ Kütüphanesinden Yararlanma Usul ve Esasları, ÇOMÜ’ de Sosyal Sorumluluk Projeleri, ÇOMÜ’ de Erasmus Birimi, ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsünde Eğitim Sürecinin İşleyişi, ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Anabilim Dalları, Akademik yazım ve etik hususlar, Lisansüstü Öğrenciler İçin ÇOMÜ-BAP ve TÜBİTAK Proje Fırsatları hakkında bilgilendirme yapılacaktır.

Lisansüstü Öğrenci Oryantasyonu 17 Ekim 2023 tarihinde, saat 14:00’te Üniversitemiz Troia Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

Lisansüstü Öğrenci Oryantasyonuna bütün lisansüstü öğrencilerimiz davetlidir.

2023-2024 ÖĞRETİM YILI

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ

LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ORYANTASYON PROGRAMI

Tarih  : 17 Ekim 2023 Salı

Yer      : Troia Kültür Merkezi Konferans Salonu

Saat    : 14:00

14.00 – 14.30 : AÇILIŞ

• İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu
  • Açılış Konuşmaları

Prof. Dr. Ahmet Evren Erginal, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü

Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör

• Flüt - Piyano Dinletisi

Flüt     : Öğr. Elm. Merve ÇOKAMAY

Piyano: Doç. Bahadır ÇOKAMAY

14.30 – 16.50 : ORYANTASYON EĞİTİMİ KONUŞMALARI

14.30: Hukuksal Perspektifle Öğrenci Sorumlulukları ve Hakları: Dr. Öğretim Üyesi İlker Karaönder

14.50: ÇOMÜ Kütüphanesinden Yararlanma Usul ve Esasları: Büşra Bilir

15.10: ÇOMÜ’ de Sosyal Sorumluluk Projeleri: Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın

15.30: ÇOMÜ’ de Erasmus Birimi: Cenk Katı

15.50: ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsünde Eğitim Sürecinin İşleyişi: Arzu Süngü

16.10: ÇOMÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Anabilim Dalları: Dr. Öğretim Üyesi İ. Onur Tunç

16.30: Akademik yazım ve etik hususlar: Doç. Dr. Derya Girgin

16.50: Lisansüstü Öğrenciler İçin ÇOMÜ-BAP ve TÜBİTAK Proje Fırsatları: Doç. Dr. Sercan Karav

Not: Oryantasyon programına katılan öğrencilerimize katılım belgesi verilecektir.