2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Kontenjanları ve Başvuru Şartları

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı

Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programları, Kontenjanları ve Başvuru Şartları

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programlarına öğrenci alımı işlemlerine ilişkin detaylı bilgilere aşağıda yer alan tablodan ulaşabilirsiniz.

ÖNEMLİ HATIRLATMALAR:

• Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına Başvuru Tarihleri 24 Temmuz - 09 Ağustos 2023’tür.
  • Başvuru işlemleri yalnızca online olarak yapılacaktır.
  • Online başvuru ekranı 24 Temmuz 2023 Pazartesi saat 00:00’da açılacak, 09 Ağustos 2023 Çarşamba saat 17:00’da kapanacaktır.
  • 24 Temmuz 2023 tarihinden önce başvuru yapılamayacaktır.
  • Başvuru Formu eksiksiz doldurularak çıktısı alınıp imzalandıktan sonra, taranıp sisteme pdf formatında yüklenmelidir.

KILAVUZ, BAŞVURU FORMU ve AÇIKLAMALAR

1.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Kontenjanları ve Başvuru Şartları için lütfen tıklayınız.

2.

Başvuru Formu için lütfen tıklayınız.

AÇIKLAMALAR:

• Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programlarımıza başvuru yapacak adaylar başvuru işlemlerinde yukarıda yer alan Başvuru Formunu eksiksiz doldurup, formu online başvuru sisteminde yer alan “diğer belgeler” kısmındaki “Başvuru Formu” alanına pdf formatında yüklemelidir.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Kontenjanları ve Başvuru Şartları.pdf
Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Başvuru Formu.docx