2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ek Kontenjan Lisansüstü Öğrenci Alım Koşulları ve Başvuru Şartları

ÇOMÜ

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı

Ek Kontenjan Lisansüstü Öğrenci Alım Koşulları ve Başvuru Şartları

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı lisansüstü programlarına Ek Kontenjan kapsamında öğrenci alımına ilişkin detaylı bilgilere aşağıdaki tabloda yer alan kılavuzlardan ulaşabilirsiniz.

ÖNEMLİ HATIRLATMALAR:

• Başvuru Tarihleri 08 -14 Eylül 2023’tür.
  • Başvuru işlemleri yalnızca online olarak yapılacaktır.
  • Online başvuru ekranı 08 Eylül 2023 Cuma saat 00:00’da açılacak, 14 Eylül 2023 Perşembe saat 17:00’da kapanacaktır.
  • Başvuru Formu eksiksiz doldurularak çıktısı alınıp imzalandıktan sonra, taranıp sisteme pdf formatında yüklenmelidir.

EK KONTENJAN BAŞVURU FORMU ve AÇIKLAMA

1.

Lisansüstü Başvuru Formu için lütfen tıklayınız.

2.

FORM HAKKINDA AÇIKLAMALAR:

• Lisansüstü programlarımıza başvuru yapacak adaylar başvuru işlemlerinde yukarıdaki formu eksiksiz doldurup, formu online başvuru sisteminde yer alan “diğer belgeler” kısmındaki “Başvuru Formu” alanına pdf formatında yüklemelidir.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

EK KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI

(Kılavuzlar)

1.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Doktora Ek Kontenjanları ve Başvuru Şartları için lütfen tıklayınız.

2.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Tezli Yüksek Lisans Ek Kontenjanları ve Başvuru Şartları için lütfen tıklayınız.

3.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Tezsiz Yüksek Lisans Ek Kontenjanları ve Başvuru Şartları için lütfen tıklayınız.

4.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Ek Kontenjanları ve Başvuru Şartları için lütfen tıklayınız.